Noutăți

Mihai Leu și raliurile, magnet pentru public

Asocierea cu pilotul Mihai Leu pentru sezonul 2019 de SuperRally - Powered by Superbet și Campionatul Național de Viteză în Coastă Dunlop s-a dovedit mega-inspirată. Orașele în care acesta și Ferrari-ul său merg pentru concursuri prind viață și mii de spectatori vin să se fotografieze cu mașina inscripționată cu logo-ul Superbet. Spectacolul este mereu garantat atât în jurul circuitului, cât și la standul lui Mihai Leu, iar în ultima lună și jumătate au fost trei astfel de evenimente, unul mai tare decât celălalt.

 Mai întâi, pe 10 și 11 mai a avut loc la Mangalia prima etapă a Campionatului Național de SuperRally, iar Mihai Leu și al său Ferrari au câștigat la clasa a III-a a concursului desfășurat pe un circuit stradal. Pe lângă dezlănțuirea sutelor de cai putere care i-a încântat pe pasionații veniți în număr foarte mare, SuperRally Mangalia a însemnat însă mult mai mult, atât înainte de curse, cât și după. Vedete precum luptătorul Benny Adegbuy, cântăreața Inna și tenismena Ana Bogdan, au făcut un tur plin de adrenalină pe post de copiloți ai lui Mihai Leu, iar cunoscuta solistă și-a luat foarte în serios și rolul de speaker, la premierea de după.

O dovadă în plus că SuperRally Mangalia a fost cu adevărat un eveniment atractiv a demonstrat-o și entuziasmul creat în jurul concursului de pe super-job.ro. Acesta a fost cel mai activ dintre toate câte s-au făcut până acum, iar în urma lui două colege din Lugoj și două din Caransebeș au câștigat pachete complete cu transport și cazare pentru a fi prezente alături de Mihai Leu la Mangalia.

Apoi, pe 14 și 15 iunie a ieșit fum de sub cauciucuri pe străzile din Târgu Mureș. Asta pentru că orașul din Ardeal a găzduit a doua etapă de Super Rally – Powered by Superbet. 32 de participanți au luat startul din Cetatea Medievală aflată în centrul orașului, iar Costel Cășuneanu, liderul Campionatului Național de Super Rally, a reușit prima victorie din carieră la Open, urmat de pilotul susținut de Superbet, Mihai Leu și de Aurelian Andronache. Publicul, din care au făcut parte și mulți colegi din zona Mureșului, a fost foarte entuziasmat de evenimentul care a umplut de adrenalină și voie bună atmosfera liniștitului oraș din provincie.

După două evenimente pe stradă de Super Rally – Powered by Superbet a venit rândul unui traseu montan mult mai dificil, în a IV-a etapă a CN de Viteză în Coastă, Trofeul Reșița. Iar publicul venit în număr mare a avut ce să vadă. Pilotul nostru și Ferrari-ul 458 Challenge Evo au câștigat la Categoria I, cea dedicată mașinilor de producție, bulgarul  Stefan Stoev a câștigat cursa cea mare, iar Costi Stratnic și Silviu Dumitrescu au lovit același parapet și au fost nevoiți să abandoneze.

Campionatul nu s-a încheiat, însă, și vă recomandăm să stați aproape de caii putere! Urmează a V-a etapă de Viteză în Coastă, la Sinaia, pe 20 și 21 iulie, iar apoi a III-a de Super Rally – Powered by Superbet, la Craiova, pe 13 și 14 septembrie

Despre Superbet

Suntem peste 3000 de colegi. Și echipa noastră crește în fiecare săptămână. Vrem să te cunoaștem.

În echipa Superbet îți poți pune în valoare calitățile și te poți dezvolta profesional! Hai în echipa liderului din domeniul Betting & Gaming!

VINO SĂ FIM COLEGI!

Ultimele noutați

©2020 ADVANCED RETAIL SYSTEM All Rights Reserved.