Noutăți

Superbet si Magic Jackpot au făcut drift cu Vlad Stănescu în Polonia

Unul dintre cele mai noi parteneriate marca Superbet & Magic Jackpot îl are în centrul atenției pe Vlad Stănescu, unul dintre cei mai buni piloți de drift din România. Publicul bucureștean și voi, colegii noștri, l-ați putut vedea într-un număr demonstrativ în urmă cu două săptămâni, când asfaltul din zona Romexpo s-a încins la cote maxime sub roțile mașinii sale de sute de cai putere. Weekend-ul trecut, Vlad a trecut la treburi serioase și a mers la Plock, în Polonia, pentru cea mai grea etapă din acest Campionat European.

Fără posibilități prea mari de antrenamente în România și cu timp foarte scurt avut la dispoziție, acesta s-a poziționat în calificări pe locul 35 din 45 de piloți, lucru extraordinar în condițiile date. „Eu și toată echipa suntem foarte bucuroși de această participare. În antrenamente am avut parte de battle-uri cu legende ale driftului european, cum a fost Pawel Trella. Piloții prezenți la această etapă sunt piloți cu titluri de campioni europeni și mondiali, iar tribunele stadionului au fost pline cu mii de fani ai driftului. Entuziasmul este maxim și așteptăm cu nerăbdare următoarea etapă din Riga, Letonia, aceasta fiind cea mai spectaculoasă din campionat. Mulțumim Superbet și Magic Jackpot pentru realizarea acestui vis”, ne-a dezvăluit Vlad Stănescu, pe care așteptăm să-l vedem pe podiumurile competițiilor sale favorite, cu Superbet și Magic Jackpot alături

Despre Superbet

Suntem peste 3000 de colegi. Și echipa noastră crește în fiecare săptămână. Vrem să te cunoaștem.

În echipa Superbet îți poți pune în valoare calitățile și te poți dezvolta profesional! Hai în echipa liderului din domeniul Betting & Gaming!

VINO SĂ FIM COLEGI!

Ultimele noutați

©2020 ADVANCED RETAIL SYSTEM All Rights Reserved.