Noutăți

Ne pregătim de Olimpiadă datorită Dinamo BikeXpert Superbet

În 2019 Superbet susține sportul românesc la nivel de strategie și cunoașteți deja cu toții hashtagul nostru. Astfel, nu puteam lipsi din jurul unei activități tot mai practicate în România, atât la nivel de masă, cât și profesionist: ciclismul. Și cum ne place să ne asociem cu cei mai buni, iar cei mai buni preferă să stea alături de noi, parteneriatul cu Dinamo BikeXpert a venit de la sine. După un an în care cel mai mare brand de pariuri sportive din țara noastră i-a sponsorizat pe Ede Molnar și compania în tot ce au întreprins, joi, 16 mai, am făcut un pas înainte.

Colaborarea dintre noi și ciclismul din Ștefan cel Mare a fost extinsă până în 2022, perioadă în care echipa se va numi Dinamo BikeXpert Superbet. E un gest făcut în speranța popularizării acestui sport în România, dar și în dorința de a vedea cicliști români calificați la Jocurile Olimpice de la Tokio, de anul viitor. „Simt o energie extraordinară în acest proiect și nu întâmplător am decis să extindem parteneriatul cu BikeXpert. Superbet dorește să iasă din zona de confort a sponsorizării sporturilor de masă, foarte populare și profitabile ca expunere, și să meargă spre alte ramuri mai puțin mediatizate. Sunt convins că profesioniștii din echipă vor avea performanțe pe viitor, iar amatorii se vor îndrepta tot mai mult spre mișcare și stil de viață sănătos, inclusiv pe bicicletă”, a declarat Vlad Ardeleanu, directorul general Superbet, în cadrul evenimentului care a consfințit extinderea colaborării.

Despre Superbet

Suntem peste 3000 de colegi. Și echipa noastră crește în fiecare săptămână. Vrem să te cunoaștem.

În echipa Superbet îți poți pune în valoare calitățile și te poți dezvolta profesional! Hai în echipa liderului din domeniul Betting & Gaming!

VINO SĂ FIM COLEGI!

Ultimele noutați

©2020 ADVANCED RETAIL SYSTEM All Rights Reserved.