Noutăți

Superbet și Magic Jackpot au ocupat ringul și la MMA

Dragi colegi, #susținemsportulromânesc și nu facem excepție când vine vorba de evenimente de anvergură, din orice disciplină ar veni acestea. Astfel, împreună cu Magic Jackpot am fost joi, 13 iunie, și vineri, 28 iunie, alături de ceva unic în România: lupte de MMA. Sportul în care s-a consacrat celebrul luptător irlandez Conor McGregor e iubit și la noi, iar Clubul Bamboo, din București, și Sala Constantin Jude din Timișoara, au găzduit Gala “SAS GYM”, respectiv Noaptea Spartanilor 2.

 Prima a fost o competiție cu 3 luptători din Glory intrați în ring și o piramidă cu un premiu de 20.000 de euro adjudecat de românul Sorin Caliniuc. A fost un spectacol pe cinste, transmis în direct de Pro X, cu câteva sute de persoane care au umplut până la refuz stabilimentul de lux din Cartierul Tei, printre care și mulți colegi de la sediul Superbet. Dintre aceștia, Teo Spanache a fost onorat să înmâneze trofeul marelui câștigător care abia a mai avut energia să-l ridice deasupra capului după câteva lupte crâncene.

Apoi, la Timișoara, în Noaptea Spartanilor 2, Superbet și Magic Jackpot au fost martorii unei victorii de senzație a lui Flavius Biea în fața mexicanului Jesus Gurrola, în main eventul serii. Tot în această gală, Daniel Corbeanu a oferit singurul K.O al evenimentului, victimă fiindu-i Mihail Dutcenco, iar Amansio Paraschiv a câștigat și el la puncte în fața bulgarului Theodor Boyardjev.

Au fost două gale explozive care au dovedit că acest sport are viitor în România și datorită Superbet și Magic Jackpot.

Despre Superbet

Suntem peste 3000 de colegi. Și echipa noastră crește în fiecare săptămână. Vrem să te cunoaștem.

În echipa Superbet îți poți pune în valoare calitățile și te poți dezvolta profesional! Hai în echipa liderului din domeniul Betting & Gaming!

VINO SĂ FIM COLEGI!

Ultimele noutați

©2020 ADVANCED RETAIL SYSTEM All Rights Reserved.