Noutăți

Cele 12 norocoase

Am mărit echipa de promotere. 10 fete s-au alăturat Anei și Soniei

Superbet se extinde constant și strategia pe 2019 în care #sustinemsportulromanesc cere o activitate intensă din partea tuturor. Printre altele, am observat că jucăm în inferioritate numerică la capitolul promotere și am decis să corectăm situația și să mărim echipa.

Astfel, în ultimele două luni s-a derulat un casting intern printre operatoarele din toată țara, considerate cele mai potrivite să ocupe locurile scoase la „concurs”. Scopul: acela de a adăuga forțe proaspete perechii noastre consacrate, Ana și Sonia. Și a ieșit foarte bine! 25 de fete au trimis CV-urile în urma anunțului nostru prin call-center, iar dintre acestea 11 au fost alese să reprezinte Superbet în 2019 oriunde e nevoie de ele. Acestea au intrat deja în pâine și au fost prezente la cursele lui Mihai Leu, la Baschet 3x3, la Sports Festival, din Cluj, și au plecat în formație completă pe litoral.

Le urăm bun venit și pe această cale Anei șiAndreei, din București, Ralucăi și Ramonei, din Cluj, Mariei și Elenei, din Constanța, celorlalte două Elene, din Brăila și Rovinari, Andreei din Pitești și vâlcencei Antonia!

Suntem convinși că împreună vor face o treabă bună. Pe cele care au stat de-o parte le încurajăm să aibă mai mult curaj dățile viitoare când se vor deschide astfel de oportunități!

Despre Superbet

Suntem peste 3000 de colegi. Și echipa noastră crește în fiecare săptămână. Vrem să te cunoaștem.

În echipa Superbet îți poți pune în valoare calitățile și te poți dezvolta profesional! Hai în echipa liderului din domeniul Betting & Gaming!

VINO SĂ FIM COLEGI!

Ultimele noutați

©2020 ADVANCED RETAIL SYSTEM All Rights Reserved.