Noutăți

Am plătit clienților peste 110.000 de euro în promoția pariurilor gratuite

Perioada 25 mai – 11 iunie a fost de senzație pentru clienții noștri din zona de retail. După cum mulți dintre voi știți, în agențiile din toată țara s-a desfășurat o promoție unică pe piața pariurilor sportive din România. Au fost puse la bătaie peste 90.000 de pariuri gratuite în valoare de 10 lei, care au putut fi câștigate de jucători îndeplinind niște condiții minimale.

În cele două săptămâni, cât a ținut campania, au fost adjudecate 95% dintre premii, mai exact 87.531, iar dintre acestea 83.290 au fost fructificate și au generat câștiguri în valoare totală de peste 110.000 de euro.

Pariorii au avut la dispoziție spre pariere ultimele etape din Italia, Turcia, Rusia și România, turneul de tenis de la Roland Garros, finalele cupelor europene, partide din preliminariile Euro 2020 și multe alte evenimente.

A fost un cadou de încheiere de sezon pentru clienții noștri din agenții, care suntem convinși că le-a plăcut, mai ales că Superbet nu e la prima acțiune de acest gen.

Motiv de mândrie pentru noi și de consolidare, cu ajutorul vostru, a unui public la care ținem foarte mult.

Despre Superbet

Suntem peste 3000 de colegi. Și echipa noastră crește în fiecare săptămână. Vrem să te cunoaștem.

În echipa Superbet îți poți pune în valoare calitățile și te poți dezvolta profesional! Hai în echipa liderului din domeniul Betting & Gaming!

VINO SĂ FIM COLEGI!

Ultimele noutați

©2020 ADVANCED RETAIL SYSTEM All Rights Reserved.