Noutăți

Dubla Jackpoturilor în luna iunie!

C.D este un parior care mixează jocul la aparatele din agenții cu cele din online, de data aceasta a dat lovitura din fața calculatorului. Acesta a simțit că ziua norocoasă îi dă târcoale și după închiderea agenției și-a propus să joace de acasă. Nu avea foarte mulți bani în cont, însă cu doar câțiva lei, a jucat Burning Hot și a reușit să câștige EGT Jackpotul de nivel 4, cel mai mare posibil. Câștigul de 588.594 de lei este al doilea cel mai mare reușit online pe superbet.ro, după cel din martie anul acesta, despre care am scris deja.

Bag la voi de 5-6 ani. Am mai câștigat la aparate, dar vă dați seama că așa ceva e incredibil. Jackpotu’ ăsta îmi schimbă viața!”. Jucătorul plănuiește să-și achite apartamentul, să-și cumpere o mașină nouă. Bineînțeles că va păstra o sumă importantă și pentru a juca la aparate, atât în agenție, cât și online. Fiindcă visează la o dublă istorică: X Jackpot în agenție, plus un nou Jackpot online, dintre care cel mai mare aflat la dispoziție e de peste 700.000 de lei, în slotul Divine Fortune.

După Jackpotul câștigat pe 4 iunie, 13 zile mai târziu I. R. Din Cluj a câștigat și el 458.499 lei, dar în slotul Extra Stars. Cu o miză inițială de 50 lei, el a ajuns să câștige un Jackpot de Inimă Neagră (cel mai înalt nivel), care cu siguranță îi va schimba viața. I. R. a retras deja o parte din bani chiar în agenția preferată, unde a jucat pentru prima oară la aparate. A păstrat, însă, o parte importantă pentru a continua să joace și să câștige un Jackpot și mai mare.

Despre Superbet

Suntem peste 3000 de colegi. Și echipa noastră crește în fiecare săptămână. Vrem să te cunoaștem.

În echipa Superbet îți poți pune în valoare calitățile și te poți dezvolta profesional! Hai în echipa liderului din domeniul Betting & Gaming!

VINO SĂ FIM COLEGI!

Ultimele noutați

©2020 ADVANCED RETAIL SYSTEM All Rights Reserved.