Noutăți

Eveniment VIP Superbet

Clienții care rulează sume mari pe www.superbet.ro (vorbim de sume din șase cifre) beneficiază de oferte suplimentare personalizate. La fiecare final de sezon competițional ei au ocazia să întâlnească alți pariori din categoria lor, precum și echipa noastră care se ocupă de conturile lor de jucători online. Anul acesta, ei au trăit împreună finala Ligii Campionilor, dintre Tottenham și Liverpool și au avut posibilitatea de a câștiga extra, dar și premii pentru pariurile pe care le-au pus între ei, în locația evenimentului.

Pariuri pe cine deschide scorul, pe rezultatul la pauză, pe rezultatul final. Marele Premiu a fost o excursie pentru două persoane la Supercupa Europei. Așadar, doi dintre clienții noștri VIP vor fi în tribune la meciul Liverpool - Chelsea, partida dintre câștigătoarea Ligii Campionilor și câștigătoarea Europa League. Meciul se va juca pe 14 august la Istanbul, pe stadionul lui Beșiktaș. Facem tot posibilul să-i convingem să accepte să publicăm fotografii din excursia lor, exclusiv în newsletterul nostru lunar. Profităm de acest material pentru a mulțumi tuturor colegelor și colegilor din agenții care îi fac să se simtă VIP pe pariorii noștri fideli.

Despre Superbet

Suntem peste 3000 de colegi. Și echipa noastră crește în fiecare săptămână. Vrem să te cunoaștem.

În echipa Superbet îți poți pune în valoare calitățile și te poți dezvolta profesional! Hai în echipa liderului din domeniul Betting & Gaming!

VINO SĂ FIM COLEGI!

Ultimele noutați

©2020 ADVANCED RETAIL SYSTEM All Rights Reserved.