Noutăți

A început noul sezon al super-eroilor!

Ne mândrim cu cea de-a 4-a promoție Superbet în programul: EXISTĂ UN EROU! Un program care ne învață cum să intervenim salvator în situații delicate, precum și să ajutăm echipajele de pe ambulanțe. Absolvenții cursului sunt activați în programul “Există Un Erou” și pot interveni în cazuri aflate pe o rază de maximum 1km distanță de ei. Aceștia sunt alertați prin intermediul unei aplicații și nu este o joacă, ci ceva serios, care poate face diferența dintre viață și moarte. Îi aplaudăm pe toți cei din familia Superbet care au obținut atestarea la cursurile din 27-28 octombrie, 17-18 noiembrie și 12-13 decembrie 2018, precum și pe cei care în zilele de 29-30 mai au încercat asta.

 Există un erou e programul în care fiecare dintre noi poate să-și descopere niște capacități pe care cu toții ne dorim să le avem: viteză de reacție în situații decisive, abilitatea de a găsi soluția cea mai rapidă și mai eficientă, precum și puterea de a a-ți asuma o intervenție salvatoare. Pentru a vă face o idee despre importanța acestui program, numai pe parcursul anului 2018, la nivel național, voluntarii din acest program au intervenit în 30.816 cazuri foarte grave, iar în 88% dintre acestea intervenția lor a avut loc în mai puțin de 5 minute, așa numitul „Timp de aur”.

Le mulțumim pentru curaj celor care deja au fost implicați în cazuri și ne propunem să pregătim în numerele viitoare un material despre acțiunile lor. În familia Superbet muncim împreună și învățăm împreună multe lucruri care pot fi de superfolos unor oameni care înseamnă totul pentru cei care îi iubesc.

Despre Superbet

Suntem peste 3000 de colegi. Și echipa noastră crește în fiecare săptămână. Vrem să te cunoaștem.

În echipa Superbet îți poți pune în valoare calitățile și te poți dezvolta profesional! Hai în echipa liderului din domeniul Betting & Gaming!

VINO SĂ FIM COLEGI!

Ultimele noutați

©2020 ADVANCED RETAIL SYSTEM All Rights Reserved.