Noutăți

KASPAROV ON LEADERSHIP & AUGMENTED INTELLIGENCE

Grupul Superbet a fost onorat să fie sponsorul unei conferințe unice în România: Leadership & Augmented Intelligence. O întâlnire cu cel mai mare șahist al tuturor timpurilor, Garry Kasparov, care a împărtășit secretele gândirii strategice în afaceri și a abordat teme precum impactul deciziilor majore luate sub presiunea timpului, folosirea intuiției pentru maximizarea avantajelor strategice și utilizarea tehnologiei pentru a  avea succes în orice domeniu.

 Garry Kasparov a fost campion mondial timp de 15 ani consecutivi - și rămâne și azi - cel mai tânăr campion mondial din istoria șahului. Kasparov a fost eroul partidelor legendare contra computerului IBM Deep Blue. O bornă esențială în istoria unuia dintre cele mai complexe conflicte contemporane: Om vs. Mașină!

La eveniment au participat colegi din managementul Superbet, personalități din mediul de afaceri, precum și oficiali ai unor instituții ale statului. Asocierea unui nume precum Kasaparov cu grupul nostru este încă o confirmare a faptului că Superbet a devenit un important jucător regional în industria de Betting & Gaming și ca obiectivul măreț de a deveni un brand global este unul realist.

Pentru a vizualiza imaginile de la eveniment puteti accesa linkul de mai jos pe sharepoint SUPERBET:

http://sbt.bet/kasparov

 

* pentru a putea accesa linkul trebuie sa fiti autentificat in contul de miscrosoft Superbet

Despre Superbet

Suntem peste 3000 de colegi. Și echipa noastră crește în fiecare săptămână. Vrem să te cunoaștem.

În echipa Superbet îți poți pune în valoare calitățile și te poți dezvolta profesional! Hai în echipa liderului din domeniul Betting & Gaming!

VINO SĂ FIM COLEGI!

©2021 ADVANCED RETAIL SYSTEM All Rights Reserved.