Noutăți

MARATON 1 DECEMBRIE

Revenim cu detalii despre evenimentul căruia ne-am asociat pentru a promova educația prin mișcare și pentru a celebra, într-un mod frumos și sănătos, Centenarul. Maratonul 1 Decembrie a avut la start competitori din 11 țări. În total, peste 1.200 de alergători s-au întrecut, depășindu-și limitele. Îi aplaudăm pe colegii care au alergat și încheiat cursele de 3.6 km, 21 km și 44km! Efortul și exemplul lor ne onorează și ne ambiționează.

La următorul maraton sperăm să fim cât mai mulți care vom alerga alături de ei, fiindcă faptele sunt mai convingătoare decât orice vorbă frumoasă, iar grupul nostru și-a făcut o misiune din promovarea stilului sănătos de viață. Aplauze pentru Oana Cristea, Alexandru Tucan, Remus Cursaru (Semimaraton – 21 km), Olivia Iordănescu, Cătălina Ionescu, Ramona Dana (11 km), Alina Pupăză, Renata Ionescu, Raluca Andrei (3.6 km).

Despre Superbet

Suntem peste 3000 de colegi. Și echipa noastră crește în fiecare săptămână. Vrem să te cunoaștem.

În echipa Superbet îți poți pune în valoare calitățile și te poți dezvolta profesional! Hai în echipa liderului din domeniul Betting & Gaming!

VINO SĂ FIM COLEGI!

©2021 ADVANCED RETAIL SYSTEM All Rights Reserved.