Noutăți

INTERVIURILE LUNII: Oana, Alex & Remus

#Superbetsustinesportul e conceptul umbrelă pentru toate acțiunile noastre prin care sprijinim performanța în mai multe discipline sportive. Compania noastră este un sponsor important pentru sportivii români și este un promotor al educației prin mișcare. La fel de important precum sprijinul financiar este și modul în care colegiii din echipa Superbet participă, în calitate de sportivi, la evenimentele sponsorizate de către grupul nostru. Ne mândrim cu ei și dorim să le urmăm exemplul. În această ediție, stăm de vorbă cu Oana Cristea, Alex Tucan și Remus Cursaru, colegii care au alergat la Semimaratonul Superbet – cursă de 21 KM, în cadrul Maratonului 1 Decembrie. Cele 5 întrebări sunt comune.

 

  1. Cum reușești să te împarți între viața profesională, viața personală și sport? Dă-ne și nouă câteva ponturi, fiindcă suntem foarte mulți care am vrea să facem mai multă mișcare dar ne găsim mereu scuze. 

OANA:

Personal consider că este vorba despre disciplină, cele două-trei antrenamente săptămânale sunt puse în calendar precum meeting-urile de la birou. Sportul unește oamenii, indiferent de job-uri, interese ori alte diferențe. Poți lega prietenii cu cei care îți împărtășesc aceleași pasiuni. O ieșire la alergare în grup poate îmbina viața personală cu sportul și poate înlocui cu succes o ieșire la terasă.

ALEX:

Personal, eu cred că am microbul în sânge 😊 provin dintr-o familie de sportivi, sunt pe terenul de sport de la 3 ani și am făcut sport de performanță până la 18 ani. Tot ce am făcut după aceea am făcut din pură plăcere și pasiune pentru sport. Cred că este nevoie de puțină ambiție dar și de dorința de a evolua.

REMUS:

Necesită puțină perseverență și disciplină, dar se poate fără să fie prea solicitant, iar echilibrul între cele 3 este esențial. Un prânz prea greu sau, mai grav, neluat îți afectează în mod clar dispoziția de a ieși la o alergare de 40 de minute după serviciu, la fel cum o noapte nedormită îți distruge cheful de a petrece o oră la sală. Eu încerc să dedic în medie cam 6 ore pe săptămână sportului, fie că e vorba de alergat în parc ori pe poteci de pădure - pădurea Băneasa e frumoasă pe tot parcursul anului! - , pedalat pe home-trainer ori la sală. Iar dacă adaugi și puțin noroc, devine și mai ușor: eu alerg și pedalez foarte des împreună cu iubita mea. 😊

  1. Ce hobby-uri ai în timpul liber? 

OANA:

Alergarea și drumețiile pe munte.

ALEX:

Muzica și sportul! Sunt un mare consumator de evenimente majore/ festivaluri (Untold, Neversea) atât din țară cât și din afară. Iar în ceea ce privește sportul, aproape orice. Însă în ultima vreme simt că încep să dezvolt o pasiune pentru alergările și concursurile montane de anduranță.

REMUS:

Primul pe lista mea este ciclismul: de vreo 8 ani încoace îmi acaparează, de departe, cel mai mult timp, efort și buget din ceea ce înseamnă sportul pentru mine, dar este activitatea mea de suflet, fie că e vorba de XC, MTB sau șosea.

  1. Povestește-ne ce senzație ai trăit atunci când ai încheiat cursa la care ai alergat în cadrul Maratonului 1 Decembrie și ai primit frumoasa medalie.

OANA:

M-am simțit mândră că sunt româncă și că sunt parte din familia sponsorului principal, Superbet. M-am bucurat și pentru că am sărbătorit Ziua Națională în acest mod, prin alergare.

ALEX:

În timpul unei astfel de curse te încearcă foarte multe gânduri. Mai ales atunci când aproape fiecare celulă din tine urlă de durere, iar tu te zbați să continui și să pui fiecare pas în fața celuilalt. Tocmai de aceea, sentimentul pe care îl ai atunci când treci linia de sosire este fantastic, unic. Medalia este una deosebită cu atât mai mult cu cât marchează o bornă majoră în istoria țării.

REMUS:

Satisfacție! A fost prima mea participare la un concurs de alergat și doar al 3-lea semi-maraton alergat până acum, atmosfera din timpul concursului a fost superbă și motivantă, susținătorii de pe margine au contribuit enorm prin încurajările lor și asta s-a reflectat în bună-dispoziția tuturor.

  1. Câte planuri făcute în 2018 ți s-au îndeplinit?

OANA:

Planurile principale s-au îndeplinit. Din punct de vedere profesional mă bucur pentru că am ajuns într-o echipă extraordinară și într-un business foarte activ și provocator. Din punct de vedere personal, mă bucur pentru că am terminat cu succes și fără accidentări primul maraton montan, precum și maratonul de la Atena... autenticul. Maratonul originar!

ALEX:

La începutul anului, am așezat pe hârtie tot ce îmi doream să reușesc în 2018. Sincer să fiu, nu mai alesesem această variantă până acum. Acum, la final de an sunt extrem de entuziasmat să observ că mi-am bifat obiectivele stabilite la începutul anului în proporție de 75%. Iar asta mă ambiționează și îmi oferă perspective majore pentru anul următor.

REMUS:

Cele mai multe dintre planurile stabilite pentru 2018 s-au îndeplinit, atât cele vizibile (grupul Superbet a trecut de pragul de 1000 de agenții, din toamnă ne aflăm în birouri noi, pregătim produse noi pentru clienți) cât și cele mai puțin evidente (ne-am ajutat colegii să adopte lucrul colaborativ bazat pe platforme cloud, noi lucrăm în continuu la îmbunătățirea infrastructurii care face toate astea posibile). A fost un efort de echipă și putem fi mândri de rezultatele noastre.

  1. Care sunt provocările profesionale din 2019 pentru tine?

OANA:

În principal îmi propun să mă specializez în zona jocurilor de noroc, în special în zona online (contracte cu furnizorii, campanii de marketing și alte activități juridice de zi cu zi) în vederea identificării celor mai fezabile opțiuni pentru implementarea proiectelor solicitate de către business și reducerea riscurilor din punct de vedere legal.

ALEX:

Încă nu mi-am definit clar obiectivele pentru 2019, dar mă voi ocupa în mod special de asta în concediul ce urmează 😊 Însă dacă este ceva ce îmi doresc foarte mult să învăț... este cum să învăț. Mai concret, cum să învăț cât mai mult, într-un timp cât mai scurt.

REMUS:

2019 va fi un an bun în care ne așteaptă multe provocări interesante. Abia așteptăm să încheiem proiectele rămase din 2018 și sunt convins că dinamica Superbet ne va oferi noi motive să progresăm profesional pentru a ndeplini obiectivele echipei.

Despre Superbet

Suntem peste 3000 de colegi. Și echipa noastră crește în fiecare săptămână. Vrem să te cunoaștem.

În echipa Superbet îți poți pune în valoare calitățile și te poți dezvolta profesional! Hai în echipa liderului din domeniul Betting & Gaming!

VINO SĂ FIM COLEGI!

©2021 ADVANCED RETAIL SYSTEM All Rights Reserved.