Noutăți

VIAȚA E UNEORI CEL MAI FRUMOS BASM

Avem în acest număr bucuria de a vă da de știre despre un fapt cu totul și cu totul neobișnuit. Un Breaking News atât de răsunător, încât protagoniștii au ținut totul secret. Până azi. 

Într-o noapte friguroasă, de iarnă, din luna noiembrie 2016, un coleg de-al nostru a remarcat o tânără zgribulită alături de o fetiță care nu părea că are mai mult de 6-7 ani. N-a putut să treacă nepăsător mai departe și a simțit o puterncă dorință să le ajute. Și-a urmat sufletul. S-a apropiat de ele și a avut o surpriză uriașă! Cele două încălzeau între ele un pui de om: o fetiță!

 

Colegul nostru a aflat în acea noapte că femeia este fără casă. Fata e sora ei, iar copila este fiica ei. Cum ajunsese în această situație... vă puteți imagina. Povestea e tristă însă acum e aproape ștearsă din mintea și sufletul femeii și a surorii ei. Iar fetița nu mai are amintiri din perioada de foame, frică și frig. De ce? Pentru că azi, amândouă sunt într-o frumoasă și fericită familie. Colegul nostru le-a oferit găzduire, pentru a supraviețui iernii. Apoi, s-a adresat superiorului ierarhic și i-a spus toate circumstanțele, rugându-i să-i dea o șansă femeii. Aceasta a  fost angajată în cadrul Superbet. Încă din prima zi, ea s-a dovedit extrem de harnică și de ambițioasă. Timpul a trecut tot mai repede și tot mai frumos. Colegul nostru s-a căsătorit cu ea și în această lună au primit vestea că vor deveni părinți! Colegul ține să ne mulțumească tuturor celor care l-au ajutat și care nu au tratat-o de sus pe femeie. Familia Superbet i-a dăruit ei, surorii și fetiței o familie mult visată. El își dorește să aflăm cu toții și să ne bucurăm de povestea lui. Iar pontul de suflet este să încercăm mereu să facem un bine, fie el cât de mic. Pentru că niciodată nu va fi în zadar.

Despre Superbet

Suntem peste 3000 de colegi. Și echipa noastră crește în fiecare săptămână. Vrem să te cunoaștem.

În echipa Superbet îți poți pune în valoare calitățile și te poți dezvolta profesional! Hai în echipa liderului din domeniul Betting & Gaming!

VINO SĂ FIM COLEGI!

©2021 ADVANCED RETAIL SYSTEM All Rights Reserved.