Noutăți

STELUȚE PENTRU INIMI!

Și în luna cadourilor incercăm să-i facem mai fericiti pe copii, în special pe cei cu care soarta a fost mai puțin generoasă., Compania noastră a sponsorizat „Bursa binelui” - eveniment la care 450 de copii din centrele de plasament au primit cadouri. Copii orfani, copii abandonați de părinți, copii față de care am simțit că avem datoria de a le demonstra că speranțele se pot îndeplini!

Fiecare dintre ei își dorea un cadou de la Moș Crăciun, îi scrisese scrisoare și aștepta cuminte. Iată că am fost ajutoarele Moșului și am adus zâmbete pe chipurile acestor îngerași. Evenimentul a cuprins si decernarea unor premii pentru oamenii de bine care pun în mișcare rotițele unor asemenea inițiative. Ne mândrim cu premiul primit de către colega noastră Andreea Ciubuc, sufletul multor proiecte frumoase și semnificative pentru compania noastră. Ea a deblocat dar și inițiat proiecte importante pentru businessul nostru și a mai găsit energie și pentru proiecte caritabile cu un impact emoțional major atât asupra beneficiarilor cât și al comunității. Ne place energia ei și învățăm din forța și ambiția ei că putem găsi mereu noi provocări prin care să ne demonstrăm pasiune, loialitate și profesionalism.

Despre Superbet

Suntem peste 3000 de colegi. Și echipa noastră crește în fiecare săptămână. Vrem să te cunoaștem.

În echipa Superbet îți poți pune în valoare calitățile și te poți dezvolta profesional! Hai în echipa liderului din domeniul Betting & Gaming!

VINO SĂ FIM COLEGI!

©2021 ADVANCED RETAIL SYSTEM All Rights Reserved.