Noutăți

CONCURSUL CEA MAI FRUMOS DECORATĂ AGENȚIE

Concursul de mare succes inițiat în 2017 a revenit! Peste 200 de agenții au fost reprezentate în acest concurs. Juriul care a decis agenția cea mai frumos decorată a fost format din colegi pe care probabil îi cunoașteți sau de care precis ați auzit: Nicoleta Tudorache (Sales Manager), Dumitru Movilă (General Sales Manager), Cristina Ceaușu (HR Manager), Mihai Zîmbrea (SBMT Director) și Andreea Ciubuc (Special Projects Manager).

 

Toate colegele din agenția care a fost desemnată cea mai frumos decorată pentru Crăciun au fost premiate cu vouchere în valoare de 150 Lei la Sephora. Aplauze pentru creativitatea colegelor din agenția Deva 06 care a fost desemnată cea mai frumos decorată agenție! Juriul a hotărât să pluseze cu un premiu și pentru agenția care a avut cel mai mare impact pe Facebook: Reghin 02! Vă mulțumim tuturor pentru pozele și filmulețele cu agențiile voastre decorate pentru Sărbători! Ne-au plăcut toate!

Despre Superbet

Suntem peste 3000 de colegi. Și echipa noastră crește în fiecare săptămână. Vrem să te cunoaștem.

În echipa Superbet îți poți pune în valoare calitățile și te poți dezvolta profesional! Hai în echipa liderului din domeniul Betting & Gaming!

VINO SĂ FIM COLEGI!

©2021 ADVANCED RETAIL SYSTEM All Rights Reserved.