Noutăți

Mai mobil mai câștigat

2018 e un an foarte generos cu pariorii în ceea ce privește promoțiile Superbet. După campania maraton de la Mondialul din Rusia, am desfășurat în perioada 23 octombrie - 21 noiembrie, o campanie de achiziții dedicată noilor clienți. Am oferit cel mai dorit smartphone - iPhone XS, dar și Free Bet-uri!

Jucătorii care și-au deschis pentru prima oară cont la noi au putut câștiga zilnic unul dintre cele 20 Free Bet-uri în valoare de 50 Lei, sau la fiecare 2 zile, un iPhone XS!  Premiile și funcționalitățile aplicației Superbet au convins pariorii români să o instaleze. Jucătorii care și-au deschis pentru prima oară cont la noi au putut câștiga zilnic unul dintre cele 20 Free Bet-uri în valoare de 50 Lei, sau la fiecare 2 zile, un iPhone XS!  Premiile și funcționalitățile aplicației Superbet au convins pariorii români să o instaleze. 

Promoția a avut rezultate deosebite, confirmând faptul că am oferit nu doar premii foarte dorite, ci mai ales, o aplicație mult așteptată!
Puteți vedea pe site-ul promoției appmobile.superbet.ro mai multe detalii despre această campanie, precum și fotografii cu marii câștigători ai super-telefoanelor!

 

Despre Superbet

Suntem peste 3000 de colegi. Și echipa noastră crește în fiecare săptămână. Vrem să te cunoaștem.

În echipa Superbet îți poți pune în valoare calitățile și te poți dezvolta profesional! Hai în echipa liderului din domeniul Betting & Gaming!

VINO SĂ FIM COLEGI!

©2021 ADVANCED RETAIL SYSTEM All Rights Reserved.