Noutăți

+300.000 LEI! NOROC & ȘTIINȚĂ!

Câștigul remarcabil al lunii octombrie este reușit de un parior din Craiova. El a ales 11 meciuri din League I și League II, adică diviziile a treia și a patra din Anglia! Miza a fost de 5 Lei, iar cota... 5149! Pariorul a repetat de 10 ori biletul, câștigul său net cumulat ajungând la valoarea unei mici averi: 318.643 Lei.

Am vorbit și despre noroc, fiindcă niciunul dintre evenimentele de pe bilet nu a avut cotă mai mică de 2.15, ceea ce înseamnă că practic, șansele erau foarte mari să nu iasă ce a jucat craioveanul. Pariorul a avut emoții mari în multe meciuri de pe bilet, dar până la urmă, golul de 1-0 din meciul Burton Albion - Bristol Rovers (pe care jucase 1) i-a adus un câștig uluitor. Asta și într-o zi de 13 octombrie, în care toată lumea juca meciuri din Liga Națiunilor și pierdea bilete pe Olanda - Germania, 3-0 sau Armenia - Gibraltar, 0-1!

Despre Superbet

Suntem peste 3000 de colegi. Și echipa noastră crește în fiecare săptămână. Vrem să te cunoaștem.

În echipa Superbet îți poți pune în valoare calitățile și te poți dezvolta profesional! Hai în echipa liderului din domeniul Betting & Gaming!

VINO SĂ FIM COLEGI!

©2021 ADVANCED RETAIL SYSTEM All Rights Reserved.