Noutăți

Începutul Cristinei la Superbet a fost o mare provocare, ea fiind o fire introvertită, emotivă și nici pe departe microbistă. Dar, în 2009, a deschis prima agenție din Drobeta Turnu Severin și treptat a învățat alături de colegi, dar și de clienți tot ceea ce ține de pariurile sportive. Acum simte că a evoluat ca om, a prins încredere în ea și a descoperit că îi place să lucreze cu oamenii indiferent de temperamentele și caracterele pe care le au. Așa a învățat să facă față oricărei situații. 

 

O veți recunoaște pe Cristina după calm și după zâmbet pentru că ea așa întâmpină toți oamenii. „Îmi place ca omul sa plece mulțumit și mă hrănesc cu buna dispoziție a oamenilor”, ne zice Cristina în interviul de aici: ---> https://youtu.be/OeMIsh-8UKM

1600x800 site super job 3 17

În ianuarie 2010, Viorica pășea pentru prima oară într-o agenție Superbet, alături de sora ei care îi este colegă și acum. ​​​​Mărturisește că prin seriozitate, comunicare și mult optimism a împlinit primul 11în agenție șîi place foarte mult ceea ce face.

„Comunicam foarte bine cu clienții. Ei ne ziceau ce și-ar dori sa fie în ofertă și Superbet își adapta oferta după cerințele clienților. În scurt timp am avut foarte mulți clienți mulțumiți.” 

Experiența în Superbet a ajutat-o să se formeze ca om, iar experiența cu clienții i-a crescut încrederea în sine. „Am plăcerea sa lucrez într-o agenție foarte frumoasă, cu clienți respectuoși, iar colegii sunt minunați”, ne povestește Viorica aici ------> https://youtu.be/y6E_NiY_8nM

1600x800 site super job 3 16

În urmă cu opt ani, Andreea pășea pentru prima dată într-o agenție Superbet. A rămas aici pe postul de operator vreme de doi ani, iar apoi a devenit operator în call center. Alți doi ani mai târziu a ajuns manager de zonă, iar acum este manager regional. „Toate aceste schimbări au adus un plus de experiență pentru mine și am reușit să acumulez cunoștințe care mă ajută și astăzi în desfășurarea activității”, povestește Andreea despre aventura sa la Superbet. 

Dacă o întrebăm ce calități au ajutat-o pe tot parcursul său, crede că cel mai mult a contat faptul că îi place ce face și că își dorește mereu să știe și să facă mai mult. Și îi dăm dreptate. :) Iar peste aceste calități presărăm și puțină răbdare pe care Andreea o are din plin. 

Întreaga poveste a Andreei o aflăm de aici: ----> https://youtu.be/EmLHr59FXWc

WhatsApp Image 2021 09 04 at 08.27.01

Povestea Roxanei la Superbet a început în anul 2014, când avea 21 de ani. Era luna iunie, se pregătea de vacanță și își dorea să fie pe cont propriu. Iar la  recomandarea unei colege de facultate, s-a angajat aici. 


Timp de 4 ani a lucrat ca operator, timp în care a învățat să interacționeze cu oamenii, iar în prezent este manager de zonă în județul Cluj.


„Pentru mine experiența în Superbet este specială deoarece aici m-am maturizat și aici am evoluat. Am alături persoane care mă ajută, mă susțin și mă încurajează și totodată cele mai super colege”, ne povestește Roxana în interviul de aici: ----> https://youtu.be/xzwZD-xAMJsasd

1600x800 site super job 3 1Imediat după majorat, Carmen a luat viața-n piept, s-a mutat în București și cu ambiția de a-și găsi croi propriul drum, s-a angajat la Superbet acceptând „cea mai nebună provocare”. De ce „nebună”? Pentru că domeniul îi era complet străin.  

Dar, în timp, mărturisește ea, și-a dat seama că a întâlnit un colectiv minunat și că este pe drumul cel bun. A început să-i placă ceea ce face, iar eforturile i-au fost răsplătite cu o surpriză: a evoluat rapid, avansând din funcția de operator la verificator al actelor, iar mai târziu, în 2020, a ajuns manager de operațiuni. În prezent, este area sales manager. 

„Superbet mi-a deschis multe uși, m-a făcut să-mi schimb percepția despre oameni, m-a ajutat să devin mai înțelegătoare și mai comunicativă, dar cel mai important, m-a făcut un om mai bun”, ne povestește Carmen în interviul de aici: -----> https://youtu.be/M6OyeB8iwP0

Faceți cunoștință cu Valentin! La 24 de ani a aflat de acest job de la un prieten și a aplicat fără ezitare. Desigur, l-a ajutat mult faptul că era un microbist înrăit și avea deja un bagaj de cunoștințe în domeniul sportiv. Pe scurt, vorbea limbajul pariorilor. :) 

„Totodată am avut parte de un trainer tipicar și cu multă răbdare, într-o agenție foarte aglomerată, și m-a ajutat să mă integrez, sa învăț toate procedurile și să le urmez”, ne spune Valentin despre primele sale zile la Superbet.  

Gândirea matematică și logică, dar și orientarea sa spre a urma toate procedurile treptat l-au ajutat să evolueze și să facă față tuturor schimbărilor petrecute în decursul acestor ani. 

Vedeți povestea lui Valentin aici: -----> https://youtu.be/GyAWQFLcoR4

123

 

WhatsApp Image 2021 09 04 at 08.28.08

Aventura lui Cristian în Superbet a început la 26 de ani, acum patru ani. A fost un interes special față de acest domeniu, și a trecut rapid de la „provocare” la „captiv” în această echipă. „Începutul a fost unul promițător deoarece eram oarecum familiarizat cu termenii și anumite reguli și regulamente, practicând fotbalul de la vârsta de șapte ani.

A fost ceva ce îmi trezea anumite curiozități și eram dornic să mă evidențiez, dar totodată să respect ceea ce ținea de postul meu,” povestește Cristian despre primii pași făcuți la Superbet în interviul pe care îl puteți urmări aici: ---->  https://www.youtube.com/watch?v=itssC1fuyvQ

Despre Superbet

Suntem peste 3000 de colegi. Și echipa noastră crește în fiecare săptămână. Vrem să te cunoaștem.

În echipa Superbet îți poți pune în valoare calitățile și te poți dezvolta profesional! Hai în echipa liderului din domeniul Betting & Gaming!

VINO SĂ FIM COLEGI!

©2021 ADVANCED RETAIL SYSTEM All Rights Reserved.