Noutăți

“Sunt super-mândră de mine. Sunt Super! La fel ca voi.” Interviu cu Alexandra Olaru, Super-Colegă!

Suntem peste 3.500 de colegi în România, aproape 5.000 în Europa și lucrăm pentru o companie care operează din 2009 și care e obișnuită să bată toate recordurile și chiar să inventeze noi recorduri! Poate părea intimidant. Poate părea că e nevoie de timp să te remarci în cadrul echipei. Dar e în ADN-ul Superbet să demonstreze că totul e Superposibil! Trebuie doar să crezi în tine și să fii mereu gata să valorifici oportunitățile care se ivesc și care te pot pune în valoare! Alexandra e super-exemplu în acest sens! 

SUPER-CAMPIOANA MOMENTULUI: MIRABELA POPA! 500 carduri Superbet făcute de ea și SuperCadouri pentru noi toți într-un interviu eveniment!

Dragilor, Mirabela Popa din Timișoara a reușit o performanță uriașă. Un record național în materie de carduri Superbet eliberate: 500! Am aflat, ne-am bucurat și abia am așteptat să vorbim cu ea pentru a ne povesti despre modul în care a convins atâția clienți să intre în cel mai amplu program național de loialitate din domeniul pariurilor sportive. Să ne dea datele personale și să îi facă să devină și mai apropiați de noi. Ne-am pregătit noi în cadrul echipei Super-Job cu întrebările și am aranjat o întâlnire live-online cu Mirabela, într-una din zilele ei libere. Dar întâlnirea ne-a luat cu totul prin surprindere, în sensul că pur și simplu, interviul a decurs de la sine, entuziasmul Mirabelei fiind cel care a dictat ritmul și cursul discuției.

ÎNVAȚĂ RAPID TOT CE TREBUIE SĂ ȘTII SĂ TE APERI DE CORONAVIRUS!

În Super-Echipa noastră căutăm mereu să ne ajutăm dincolo de spațiul în care muncim. Devenim repede o familie în care fiecare devine responsabil pentru binele celui de lângă el. Ne bucurăm să îți punem la dispoziție un modul eficient și atractiv, pe care echipa noastră îl folosește pentru a învăța cum să prevină și să oprească răspândirea Coronavirusului.

Un an bun pentru a purta tricoul roșu

Anul 2020 vă rămâne mereu în amintirea oamenilor ca anul pandemiei. Multe s-au schimbat din temelii în viață noastră și multe vor rămâne schimbate pentru mulți ani de aici încolo.

Pentru noi, oamenii Superbet, anul 2020 este un an pe care îl vom ține minte ca pe un an bun. E un an bun pentru efortul fantastic pe care l-am făcut, pentru prieteniile pe care le-am legat mai strâns între noi și pentru modul în care am știut să ne susținem și să rămânem aproape unii de alții în toate momentele grele. Am simțit cu toții, mai ales în agenții, că Superbet a devenit anul acesta un brand mai iubit de oameni și cu care lor le place din ce în ce mai mult să intre în contact.

Superbet preia parteneriatul cu Cătălin Moroșanu & Dynamite Fighting Show

Prima gală în haine noi va fi la Arad, pe 5 martie, începând cu ora 20:00

Cătălin Moroșanu & Dynamite Fighting Show au reprezentat un proiect de frunte pentru GoBet în 2019 și nu puteam fi mai mulțumiți de cum au ieșit lucrurile. Așa cum mulți dintre voi bănuiau, vom rămâne alături de acest proiect excelent, dar cu o singură modificare: în loc de verdele GoBet vom invada ringul cu roșul de Superbet. Și suntem convinși că va fi super!

Dragi Super-Colegi,

Superbet își asumă poziția de lider al industriei românești de Betting & Gaming și devine prima companie din acest domeniu care se implică în lupta împotriva COVID-19 printr-o donație substanțială: 1.000.000 de Lei pentru cumpărarea de echipamente care îi protejează și ajută pe medicii aflați în prima linie în această perioadă dificilă.

Invitație la film

Supercolegi, ce faceți marți 25 februarie? Vă dăm noi o idee! Mergem la film! Și nu orice film, ci unul susținut de Superbet de la bun început și până acum, când a ieșit pe marile ecrane. Exact, este vorba de Miami Bici, iar vizionarea este una de gală, special organizată pentru angajații Superbet. 

Despre Superbet

Suntem peste 3000 de colegi. Și echipa noastră crește în fiecare săptămână. Vrem să te cunoaștem.

În echipa Superbet îți poți pune în valoare calitățile și te poți dezvolta profesional! Hai în echipa liderului din domeniul Betting & Gaming!

VINO SĂ FIM COLEGI!

©2021 ADVANCED RETAIL SYSTEM All Rights Reserved.