Noutăți

Superbet preia parteneriatul cu Cătălin Moroșanu & Dynamite Fighting Show

Prima gală în haine noi va fi la Arad, pe 5 martie, începând cu ora 20:00

Cătălin Moroșanu & Dynamite Fighting Show au reprezentat un proiect de frunte pentru GoBet în 2019 și nu puteam fi mai mulțumiți de cum au ieșit lucrurile. Așa cum mulți dintre voi bănuiau, vom rămâne alături de acest proiect excelent, dar cu o singură modificare: în loc de verdele GoBet vom invada ringul cu roșul de Superbet. Și suntem convinși că va fi super!

Invitație la film

Supercolegi, ce faceți marți 25 februarie? Vă dăm noi o idee! Mergem la film! Și nu orice film, ci unul susținut de Superbet de la bun început și până acum, când a ieșit pe marile ecrane. Exact, este vorba de Miami Bici, iar vizionarea este una de gală, special organizată pentru angajații Superbet. 

Din primele zile ale lui 2020 derulăm pe pârtia din Poiana Brașov și în agențiile din zonă o supercampanie de iarnă

Vara ne distrăm la mare, iarna petrecem la munte! Logic, nu? După o vară 2019 incendiară, în care distracția s-a consumat în formă continuată la malul mării, din primele zile ale noului an am luat cu asalt versanții. Mai exact, batalionul de distracție și voie bună s-a detașat pe pârtia din Poiana Brașov. Acolo, împreună cu Europa FM, promoterele noastre se activează în fiecare weekend și îi angrenează pe turiști în concursuri pe Facebook/Instagram și jocuri spectaculoase direct pe zăpadă.

Ne pregătim pentru un 2020 memorabil

Dragi colegi,

2019 a fost pentru Superbet un an foarte intens, dominat de schimbări, decizii și evenimente care au transformat compania noastră într-una globală. Investițiile în IT, lansarea aplicației de mobil, extinderea constantă a rețelei de agenții din retail, explozia pe care am avut-o în online, unde ne-am dublat numărul clienților într-un singur an, dar și cooptarea în acționariat a gigantului Blackstone ne-au făcut să înaintăm pe acest drum internațional. Ca o confirmare, a venit de curând vestea că Superbet a obținut licența de operare și în Cipru, fapt care mai adaugă o piață în portofoliul de țări în care suntem prezenți. Foarte mult ne mândrim și cu parteneriatele din lumea sportului. În 2019 am creat #SustinemSportulRomanesc, o umbrelă sub care adăpostim tot mai multe discipline.

Miami Bici

#FilmulAnului, sponsorizat de Superbet, a fost lansat în cinematografe pe 21 februarie

Dragi colegi, pe tot parcursul lui 2019 v-am bombardat cu informații despre superfilmul lui Codin Maticiuc, pe care l-am finanțat cu mare entuziasm și de la care avem mari așteptări. Iar după eforturi fantastice, un casting național maraton și filmări pe două continente, ne bucurăm să vă spunem că răbdarea a luat sfârșit.

Dragi colegi, după cum probabil ați observat, am pictat micul ecran cu roșul de Superbet. Brandul nostru a lansat de curând o campanie publicitară, plecând de la superlativul din prima jumătate a numelui său: Super. Și putem spune că, da, așa este! Spotul nostru rulează deja pe toate televiziunile care contează în topul audiențelor, precum și pe televiziunile de sport. Pe YouTube puteți vedea versiunile de 45 de secunde și 60 de secunde, prima fiind cea care rulează la televiziuni. Din spotul TV vor fi decupate trei montaje diferite, dedicate celor trei moduri în care te Superbucuri de experiența de jucător Superbet: pariind în agenție, online și pe aplicație.

SportGuru Timișoara 21k

Veniți să alergăm din nou la primul maraton al primăverii!

Iarna aceasta nu ne-a chinuit prea tare, dar tot ne-a limitat activitățile sportive în aer liber. În curând răsare însă ghiocelul, iar noi avem din nou ocazia să ieșim afară! Dacă nu v-ați făcut planuri, avem o propunere excelentă pentru prima lună a primăverii.

Despre Superbet

Suntem peste 3000 de colegi. Și echipa noastră crește în fiecare săptămână. Vrem să te cunoaștem.

În echipa Superbet îți poți pune în valoare calitățile și te poți dezvolta profesional! Hai în echipa liderului din domeniul Betting & Gaming!

VINO SĂ FIM COLEGI!

©2020 ADVANCED RETAIL SYSTEM All Rights Reserved.