DE CE SUPERBET!

persoanea02.jpg

PUNE-ȚI ÎN VALOARE CALITĂȚILE!

Vrei să îți fie apreciate loialitatea, corectitudinea și seriozitatea. Vrei să vadă și alții că ești sociabil, că înveți repede să faci lucruri noi, că ești ambițios. Foarte bine. A sosit momentul să îți împlinești aceste dorințe și să profiți de aceste calități ale tale. Vrem să te cunoaștem.

CONSTRUIEȘTE-ȚI O CARIERĂ!

Atitudinea ta este esențială. Nu CV-ul face diferența. Am dat de-a lungul timpului câtorva sute de tineri șansa primului loc de muncă. Ei au acumulat experiență profesională, au avansat și acum sunt în poziții importante în compania noastră stabilă și profitabilă. Vino să lucrezi cu ei, să înveți de la ei și să te dezvolți alături de ei!

persoanea03.jpg
persoanea01.jpg

FII PARTE DIN ECHIPA LIDERULUI!

Am pornit la drum în Ianuarie 2009 și am ajuns în 2018 să fim liderul unui domeniu aflat într-o creștere fără precedent. Știm cum e să evoluezi și să ajungi cel mai bun. Operăm peste 1000 de agenții în 163 de orașe din întreaga țară și suntem cel mai de succes nume din domeniul Betting & Gaming. Acum e momentul să te alături acestei industrii!

DE CE SUPERBET

Iată 8 dintre motivele pentru care eacum e momentul cel mai potrivit să te alături echipei noastre:

ECHIPĂ MOTIVATĂ

Vei lucra într-un mediu sigur, alături de profesioniști entuziaști. Nu vei face ture de noapte și vom face tot posibilul să îți găsim job într-o agenție cât mai apropiată de casa ta.

FORME LEGALE


Vei lucra din prima zi cu forme legale și te vei bucura de toate beneficiile oferite de cartea de muncă.

ACUMULEZI EXPERIENȚĂ


Te vei dezvolta profesional într-o companie stabilă și profitabilă! Operăm 992 de agenții și rețeaua noastră se extinde săptămânal!

DESCOPERI ROMÂNIA


Dacă dorești, vei putea lucra temportar în alte orașe pe care le vei descoperi și în care îți vei putea face prieteni noi. Pariem că vei strânge amintiri frumoase alături de ei. În 2017, în acest program au fost incluse orașele Arad, Brașov, Deva, Satu-Mare și Timișoara la fel și in 2018.

PACHET BENEFICII


Bonuri de masă, abonament Regina Maria cu tot setul anual de analize inclus, abonament 7Card pentru mai multă mișcare si multe altele.

OPORTUNITĂȚI DE PROMOVARE

Vei ști să profiți atunci când vor apărea oportunitățile. Compania noastră se află într-o evoluție continuă și ți se va oferi șansa de a promova fie în cadrul departamentului în care activezi, fie într-un alt departament unde consideri că poți fi util.

INTRI ÎN ECHIPA LIDERULUI


Betting & Gaming e domeniul aflat într-o creștere fără precedent. Acum e momentul să te alături acestei industrii! Hai în echipa liderului!

PUNE-ȚI ÎN VALOARE CALITĂȚILE!


Vrei să îți fie apreciate loialitatea, corectitudinea și seriozitatea. Vrei să vadă și alții că ești sociabil, că înveți repede să faci lucruri noi, că ești ambițios. Foarte bine. A sosit momentul să îți împlinești aceste dorințe și să profiți de aceste calități ale tale. Vrem să te cunoaștem.

Despre Superbet

Suntem peste 3000 de colegi. Și echipa noastră crește în fiecare săptămână. Vrem să te cunoaștem.

În echipa Superbet îți poți pune în valoare calitățile și te poți dezvolta profesional! Hai în echipa liderului din domeniul Betting & Gaming!

VINO SĂ FIM COLEGI!

©2021 ADVANCED RETAIL SYSTEM All Rights Reserved.