Noutăți

Grupul Superbet, cu peste 3.000 de angajați în România, anunță că preia contribuțiile angajaților săi începând din 2018

București, 10 noiembrie 2017 - Cel mai mare angajator din domeniul pariurilor sportive în România, Grupul Superbet Holding România și-a anunțat angajații că suportă integral contribuțiile angajatorului în salariul brut al angajatului după modificările fiscale de la 1 ianuarie 2018.

 

Decizia este menită în primul rând să stingă orice teamă a celor peste 3.000 de angajați pe care grupul îi are în România legată de impactul pe care noile măsuri fiscale le-ar putea avea asupra veniturilor lor lunare de la 1 ianuarie 2018. În al doilea rând, va aduce o creștere a salariului net, cu aproape 1,5%., estimează oficialii companiei.  

"Angajații Superbet formează familia Superbet și gradul lor de satisfacție că aparțin acestei familii este pe primul plan pentru noi. Vrem foarte mult să liniștim din fașă orice grijă iscată de numeroasele informații contradictorii, unele alarmiste, privind noul Cod Fiscal. Siguranța salarială a angajaților este o prioritate strategică a grupului Superbet", a declarat Augusta Dragic, directorul de resurse umane al Superbet Holding România.

Grupul recrutează săptămânal forțe noi și oferă șansa unui venit sigur celor care aleg să muncească în cadrul companiei, indiferent de vârstă și experiența profesională.

"Cursurile de training gratuite, programele de dezvoltare profesională, oportunitățile de promovare, bonurile de masă, asigurarea de sănătate sunt parte a unui pachet de beneficii atractive pentru angajați", adaugă Augusta Dragic, cofondatoare a Superbet alături de Sacha Dragic, CEO al Grupului.

De precizat și că Superbet Holding România este cel mai mare plătitor de taxe și impozite din industria de profil și printre cei mai mari contribuabili la bugetul național cu cele peste 35 de milioane de euro plătite anul acesta și 26 de milioane de euro anul trecut.

Recent, Grupul a intrat în ultima fază pentru obținerea celei mai stricte licențe internaționale în domeniul online acordată de Gibraltar. Superbet devine astfel primul business est- european care intră în clubul select al operatorilor de talie mondială din domeniul Betting & Gaming. Luna trecută, Grupul a obținut licența pentru operare în retail în cea mai mare piață din regiune (Polonia) și negociază pentru a intra pe alte două piețe importante: Serbia și Slovacia.

"Pentru anul 2017, estimez că vom avea din nou o creștere consistentă din punct de vedere al cifrei de afaceri. Încă de înființare, 2009, Superbet Holding România crește solid și putem spune că de la an la an s-a dublat cel puțin. Pentru 2018 îmi doresc să putem menține ritmul, chiar dacă este din ce în ce mai greu, dat fiind dimensiunile tot mai mare ale afacerii și volumele rulate", spune Vlad Ardeleanu, director general Superbet Holding România.

Din această toamnă, compania este listată și pe bursa AERO, în urma unei emisiuni de obligațiuni în valoare de 9,6 milioane de lei vândute unor investitori români și a căror scadență va fi în anul 2020. Superbet reușește prin acest al doilea plasament să atragă bani de la investitori români, bani care vor rămâne în România pentru că vor fi folosiți pentru dezvoltarea operațiunilor din România.

Despre Superbet

Suntem peste 2000 de colegi. Și echipa noastră crește în fiecare săptămână. Vrem să te cunoaștem.

În echipa Superbet îți poți pune în valoare calitățile și te poți dezvolta profesional! Hai în echipa liderului din domeniul Betting & Gaming!

VINO SĂ FIM COLEGI!

©2018 ADVANCED RETAIL SYSTEM All Rights Reserved.
Positive SSL